U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over Mij

Mijn naam is Pia van Dellen ik ben de Wikster van het Wad.

Ik ben een Groningse nuchtere meid, die altijd al de liefde voor de natuur heeft gevoeld. Ik bewonder en verwonder me over wat Moeder Aarde allemaal voor schatten heeft. De planten, bomen, kruiden en edelstenen.

Als kind ben ik opgegroeid op het platteland van Groningen, in een arbeidersgezin met zeven oudere broers. Ik was graag buiten in de natuur, en al vroeg geïnteresseerd in zowel het aardse als het buiten aardse.

Op latere leeftijd ben ik de opleiding Aura en Chakra Healing gaan doen. En bezig gegaan met de energieën in en om ons lichaam. Maar mijn honger naar kennis was nog niet gestild. De Heksenopleiding kwam op mijn pad, en die ben ik gaan volgen. En het leuke hieraan, je raakt nooit uitgeleerd. Door de diversiteit en verdiepingen.

Tijdens mijn opleiding is Rustpunt Wiksterstee ontstaan. Om zo geïnteresseerde passanten, kennis te laten maken met Hekserij. Hier kwam ik tot de ontdekking dat er oprechte belangstelling voor was, en ik begon mijn kennis uit te dragen. Mensen gingen mij ook om advies vragen. Over de kruiden en de edelstenen, maar ook om energetische huisreingingen te doen of bescherming rituelen/amuletten te maken. Dat smaakte naar meer en zo werd ik de Wikster van het Wad.

Sinds mijn opleiding tot Heks leef ik bewuster en heb ik de kunde en vaardigheden om mensen te ondersteunen in hun leven. Mijn liefde voor al wat leeft vraagt om gedeeld te worden. En dat is wat ik doe, alles vanuit liefde en met respect.

Liefs Pia WvhW

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?