U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Over Mij

Mijn naam is Pia van Dellen ik ben de Wikster van het Wad.

Ik ben een Groningse nuchtere meid, die altijd al de liefde voor de natuur heeft gevoeld. Ik bewonder en verwonder me over wat Moeder Aarde allemaal voor schatten heeft. De planten, bomen, kruiden en edelstenen.

Als kind ben ik opgegroeid op het platteland van Groningen. Ik was graag buiten in de natuur, en al vroeg geïnteresseerd in zowel het aardse als het buiten aardse.

Ik ben de opleiding Aura en Chakra Healing gaan doen. En bezig gegaan met de energieën in en om ons lichaam. Maar mijn honger naar kennis was nog niet gestild. De Heksenopleiding kwam op mijn pad, en die ben ik gaan volgen. En het leuke hieraan, je raakt nooit uitgeleerd. Door de diversiteit en verdiepingen. Een waardevolle verdieping vond ik in de cursus Terug naar je natuur. Mijn liefde ging naar de grotere rituelen. Ik ben ritueel begeleider van een aantal overgang ceremonies. www.wadeenceremonie.nl  Ik heb de opleiding tot Rouwvrouw afgerond. De ultieme overgang in een mensenleven. Naast de uitvaart ceremonie begeleid ik mensen naar hun levenseinde.

Ik werk met de cadeautjes van Moeder Aarde, de kruiden en edelstenen. Op mijn petroleumstel maak ik zalfjes van de kruiden, meditatief roerend in mijn pannetje zoals een traditionele heks het vroeger al deed. Ook maak ik draagbuideltjes en tincturen van de kruiden en de edelstenen. Ik gebruik kleuren/ kaarsenmagie in mijn rituelen, en kan voor jou een ritueel samenstellen. Om bijvoorbeeld je verdriet los te laten.