U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over Mij

Mijn naam is Pia van Dellen ik ben de Wikster van het Wad.

Ik ben een Groningse nuchtere meid, die altijd al de liefde voor de natuur heeft gevoeld. Ik bewonder en verwonder me over wat Moeder Aarde allemaal voor schatten heeft. De planten, bomen, kruiden en edelstenen.

Als kind ben ik opgegroeid op het platteland van Groningen. Ik was graag buiten in de natuur, en al vroeg geïnteresseerd in zowel het aardse als het buiten aardse.

Ik ben de opleiding Aura en Chakra Healing gaan doen. En bezig gegaan met de energieën in en om ons lichaam. Maar mijn honger naar kennis was nog niet gestild. De Heksenopleiding kwam op mijn pad, en die ben ik gaan volgen. En het leuke hieraan, je raakt nooit uitgeleerd. Door de diversiteit en verdiepingen.

 Ik werk met de cadeautjes van Moeder Aarde, de kruiden en edelstenen. Op mijn petroleumstel maak ik zalfjes van de kruiden, meditatief roerend in mijn pannetje zoals een traditionele heks het vroeger al deed. Maar ook maak ik draagbuideltjes en tincturen van de kruiden en de edelstenen. Ik gebruik kleuren/ kaarsenmagie in mijn rituelen, en kan ook voor jou een ritueel samenstellen. Om bijvoorbeeld je verdriet los te laten. De kaarsen die ik maak zijn van koolzaadwas. Dit om Moeder Aarde te sparen. Voor bescherming gebruik ik regelmatig de Runen. Runen zijn het oudste schrift ooit, er zijn betekenissen aan verbonden. Later zijn de letters van het alfabet er aan gekoppeld. Daar maak ik dan een Bindrune van.

 Edelstenen Magie

 Stenen werken zachtjes in op hun omgeving. Zij geven energie af en nemen de trillingen van hun omgeving op. Edelstenen zijn heel erg oud, ze hebben vaak miljoenen jaren nodig om zich te vormen. Elke steen heeft een eigen unieke uitstraling. Door de eeuwen heen zijn er stenen gebruikt om mensen te steunen bij lichamelijke en geestelijke klachten. Ook Heksen maken gebruik van edelstenen. Ik maak edelstenen tinctuur en water om te ondersteunen bij u vraag.

 Kruiden magie

In vele oude culturen was de kennis en het gebruik van kruiden in handen van Heksen en Druïden . Daardoor kregen ze voornamelijk een magische en religieuze betekenis. In andere culturen waren het vrouwen die het voorrecht hadden om zieken met kruiden te behandelen. De kruiden kregen daardoor een verzorgende betekenis. Eeuwenlang waren ze de belangrijkste middelen waarover de mens beschikte bij het behandelen van de meest uiteenlopende klachten. Ze kunnen zowel fysiek als mentaal ondersteunend werken.

 Kaarsen magie

Iedereen kent kaarsenmagie, heb je niet de kaarsjes uitgeblazen op je verjaardagstaart en erna een wens gedaan? Of een kaarsje gebrand voor een dierbare ter ondersteuning? Dat is al Magie, Kaarsenmagie is een eenvoudige maar zeer krachtige vorm van magie. Wil je een kaars met een intentie speciaal voor jou? Ik maak er een voor je.

Runen Magie

Runen bestaan al sinds mensenheugenis. Runen is het oudste schrift. Je kunt er mee orakelen, een bescherming maken of een bind rune samenstellen. 

De runen werden op vele manieren gebruikt. Ik maak ieder jaar een Jaarwiel en trek dan voor ieder seizoen een Rune.  Bindrune zijn 2 of meerdere Runen met elkaar verbonden voor een krachtig symbool. 

Sinds mijn opleiding tot Heks leef ik bewuster en heb ik de kunde en vaardigheden om mensen te ondersteunen in hun leven. Mijn liefde voor al wat leeft vraagt om gedeeld te worden. En dat is wat ik doe, alles vanuit liefde en met respect.

Liefs Pia WvhW

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?