U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


 

Kruiden workshop 16 april 2022  De Workshop zit vol.

Heksen werken veelal met kruiden. Tijdens de workshop gaan we een zalf, een olie en een hoestdrank maken. Ik leer je om op eenvoudige manier hoe je dit kan doen. Zodat je thuis kunt variëren met verschillende kruiden. Hier maak je een goudsbloemzalf en een klimopolie. 

Kaarsen/ Kleurenmagie Workshop 14 mei 2022 AFGELAST

Kaarsen worden bij alle rituelen gebruikt. Tijdens de workshop leer ik je een kaars gieten met een intentie [wens] erin. Ook leer je een beetje kleuren magie om je intentie extra krachtig te maken. De kaars die je maakt is van koolzaad was.

Pendel/ Wichel Workshop 11 juni 2022 VOL

Pendelen/ Wichelen, ik leer je om de wichels te gebruiken ,en verklap je waar de magie zit. We gaan met verschillende materialen een pendel maken en ik leer de basis van het pendelen. We gaan uiteraard ook pendelen. 

Kindermiddag 9juli 2022  VOL

Kom naar de Wikster van Het Wad. 

Want zij kan de hulp van de kinderen goed gebruiken. 

Op de Wiksterstee is namelijk de Magie verdwenen en jullie kunnen helpen om het terug te krijgen. Hoe? Nou dat bespreken we bij een kopje thee en iets lekkers. We worden Heksen met punthoed, cape en een toverstaf. Deze staf ga je zelf maken. De Wikster leest een verhaal voor over de verloren Magie. Jullie kunnen door Rituelen [spelletjes] een Toverspreuk verdienen. Als de Spreuk compleet is gaan we een Toverdrank brouwen. Samen met de Spreuk en een glas toverdrank halen we de Magie terug op Wiksterstee………. 

 En als het lukt....... krijg je een echt Heksendiploma!!!

We beginnen om 13:00 uur.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?