U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Wiksteractiviteiten

Mijn missie is om Hekserij meer bekendheid te geven. En toegankelijk te maken op een gezellig en liefdevolle manier. Die mogelijkheid is er bij Wiksterstee.

Daarnaast bied ik verschillende activiteiten aan. Kom gezellig bij mij op de thee, en stil je nieuwsgierigheid of doe iets Hekserigs. [zalfje maken of een Bindrune] Samen met wat vrienden, familie of collega’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kinderen kunnen hier een Magisch kinderfeestje vieren. Er is gelegenheid om een Volle Maanviering bij te wonen. Ook is mijn tuin of het Wad een prachtige locatie om een Handvasting ceremonie te houden. Die begeleid ik met liefde en respect. Voor een energetische reiniging van personen ben je welkom.. Ook voor een energetische reiniging van woningen en gebouwen kom ik in een straal van 30km graag bij je langs.

Via het contactformulier kun je je wensen kenbaar maken, en laat ik je mijn mogelijkheden weten.

Energetische reiniging .

Het kan zo zijn dat het niet lekker voelt in je huis. Je gezin slaapt slecht, zelf heb je allerlei klachten waarvan je de oorzaak niet kunt achterhalen. De oorzaken kunnen zijn dat in jouw omgeving negatieve energieën aanwezig zijn. Het kan ook zijn dat er mensen bij je op bezoek komen die van negatieve aard zijn, deze personen kunnen ook negatieve energieën achterlaten bij jou. Ik kan dan jouw en/of je huis energetisch reinigen.

Handfasting (heksenhuwelijk)

Handfastig is een prachtig en bijzonder ritueel. Een ritueel waarin je letterlijk met elkaar wordt verbonden, voor een jaar en 1 dag, voor dit leven (of: zolang de liefde/vriendschap/etc. duurt) 

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zeker als ze de naam “heksenhuwelijk” horen, kun je handvasten met meer dan alleen je liefdespartner. Handvasten vindt plaats tussen mensen met een bijzondere band, familie, vrienden. Wat je wilt. Het gaat met name om het benadrukken van de speciale band, je zielsverwantschap, die je met deze persoon (personen) hebt. 

Handvasten is een oud gebruik. Tot in de achttiende eeuw was dit de gangbare manier om te trouwen.

Ik als Wikster van het Wad kan deze ceremonie voor jullie voltrekken. Ik ondersteun jullie bij het samenstellen van het ritueel en begeleid de ceremonie bij mij in de tuin of op het Wad. Voor meer informatie kijk op deze site. www.wadeenceremonie.nl 

 

 

Magisch kinderfeestje. 

Wil je een Magisch Mooi feestje voor je zoon of dochter? 

 

Kom naar de Wikster van Het Wad. 

Want zij kan de hulp van de kinderen goed gebruiken. 

 Op Wiksterstee is namelijk de Magie verdwenen en jullie kunnen helpen om het terug te krijgen. Hoe? Nou dat bespreken we bij een kopje thee en iets lekkers. We worden Heksen met punthoed, cape en een toverstaf. Deze staf ga je zelf maken. De Wikster leest een verhaal voor over de verloren Magie. Jullie kunnen door Rituelen [spelletjes] een Toverspreuk verdienen. Als de Spreuk compleet is gaan we een Toverdrank brouwen. Samen met de Spreuk en een glas toverdrank halen we de Magie terug op Wiksterstee………. 

 En als het lukt....... krijg je een echt Heksendiploma!!!

Volle Maanvieringen.

De maan is magisch. Bijna iedereen heeft wel iets met de maan. De maan heeft een bepaalde aantrekkingskracht. De maan is verbonden met ons onderbewuste. De maan werkt in op ons gevoel

Alleen al het feit dat zoveel mensen wakker liggen met volle maan zegt al genoeg…

Elke maanviering heeft haar eigen thema. Ik vertel jullie over het thema van die avond. We eten en drinken wat en doen een klein ritueel. Ook is er ruimte voor een meditatie, of het zingen van liederen. De viering begint om 19:30 uur. Opgave graag twee dagen voor de viering.

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?