U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wikster werkzaamheden

Mijn missie is om Hekserij meer bekendheid te geven. En toegankelijk te maken op een gezellig en liefdevolle manier. Die mogelijkheid is er bij Wiksterstee.

 

Energetische reiniging .

Het kan zo zijn dat het niet lekker voelt in je huis. Je gezin slaapt slecht, zelf heb je allerlei klachten waarvan je de oorzaak niet kunt achterhalen. De oorzaken kunnen zijn dat in jouw omgeving negatieve energieën aanwezig zijn. Het kan ook zijn dat er mensen bij je op bezoek komen die van negatieve aard zijn, deze personen kunnen ook negatieve energieën achterlaten bij jou. Ik kan dan jouw en/of je huis energetisch reinigen.

Volle Maanvieringen.

De maan is magisch. Bijna iedereen heeft wel iets met de maan. Alleen al het feit dat zoveel mensen wakker liggen met volle maan zegt al genoeg…

Elke maanviering heeft haar eigen thema. Ik vertel jullie over het thema van die avond. We eten en drinken wat en doen een klein ritueel. Ook is er ruimte voor een meditatie, of het zingen van liederen. 

Jaarfeesten

Heksen volgen het Jaarwiel. In het jaarwiel zijn acht jaarfeesten, dit zijn de zaai-, plant- groei- en oogstfeesten. Vanuit de Oude Religie. Bij mij op de Wiksterstee laat ik jullie kennis maken en of de jaarfeesten te vieren. Zeven van de acht jaarfeesten kan je hier beleven. Midzomer is het dubbel feest dan wordt ook de Dag van het Wad gevierd. En met Samhain vieren we ook de nacht van het Wad.

Ritueel begeleider.

Als Heks zijn er voor mijlpalen in het leven rituelen en ceremonies om die vorm te geven. Dit kan een speciaal ritueel voor jou geschreven zijn. Die geven we dan samen vorm. Ik faciliteer drie rituelen/ ceremonies die je kunt zien op de website www.wadeenceremonie.nl  Hier vindt je ook meer informatie over mijn werk als Rouwvrouw.